KÄYTTÖEHDOT

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Manner-Suomen alueelle www.asemakylanverstas.fi ostoskorin kautta, Joissain tapauksissa tilaus onnistuu myös sähkopostilla tai puhelimitse. Esim. mittatilaustyöt. Ulkomaan tilaukset tehdään aina sähköpostilla tai puhelimitse. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Maksaminen

Verkkokaupassa postitettava tilaus maksetaan ennen tuotteiden toimittamista. Tuotteet maksetaan luottokortilla käyttäen Stripe, tai PayPal -palvelua. Jos tuote noudetaan Asemakylän Verstaalta, tuotteen voi maksaa noudettaessa.

Toimitusaika

Toimitusaika Manner-Suomeen on 3-5 arkipäivää. Ulkomaan toimituksissa noin 5-20 arkipäivää. Mittatilaus töissä sovitaan toimituksesta aina erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tuotteiden painon ja koon mukaan. Kotimaan tilaukset lähetetään Postin tai Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Ulkomaan paketit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti
Palautusoikeus

Ilmoita aina meille ennen tuotteen palautusta. Jos tuotteessa on virhe, ole yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.Tuotteilla on 14vrk. palautusoikeus, pois lukien mittatilaustyöt.. Tuotteen pitää olla käyttämätön,ehjä ja alkuperäisessä kunossa. Palautettavasta tuotteesta on ensin oltava yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä yhteystiedot :koko nimi, osoite, puhelinnumero, sekä tilinumero IBAN muodossa maksun palautusta varten. Asiakas huolehtii palautuksesta aiheutuneista kuluista.